Omgeving

Omgeving

Ervaar het plattelandsleven en geniet van natuur, bos, strand en water in de omgeving terwijl er winkels en volop goede restaurants in de buurt zijn.

Vanuit de tent wandelt u direct in een prachtige omgeving en u haalt bijvoorbeeld een ijsje bij de boer. Of stap op de fiets, er zijn verschillende fietsroutes mogelijk zoals knooppuntroutes of de Waddenzeeroute.

Wieringen heeft zo veel te bieden; u kunt er Wadlopen of ga mee op een Waddenzeetocht om zeehonden te spotten of ga sportvissen. Bezoek het Wieringer Eilandmuseum, de vissershaven van Den Oever, de Waddenzeedijk en de Wierdijk aan de andere kant. Het Amstelmeer met het Lutjestrand waar je kunt surfen en zonnen.

Een aanrader is de dierentuin dichtbij! Verder is er een zweefvliegveld in de buurt waar je in de weekenden kunt meevliegen. Per auto ontdekt u leuke stadjes zoals Medemblik, Hoorn, Schagen of Den Helder, maakt u een overtocht naar Texel of ontdekt u op nog geen half uurtje rijden de Noordzeestranden. Ook de Afsluitdijk met het Wadden Center is het bezoeken waard!

Het dichtstbijzijnde OV is op 1,5 km.