Tentinar

Tentinar

Geen webinar, maar een tentinar!

Geen webinar, maar een tentinar!

Pilot!

27-30 september 2024

27-30 sept. 2024

TYT - Tentinar

TYT - Tentinar

- Transform Your Thinking -

- Transform Your Thinking -

Pilot!

Een heerlijk lang weekend weg in onze luxe safaritent, even zonder paard, maar met je paard in gedachten en dat samen met een superleuk groepje gelijkgestemden. Helemaal focussen op de beste versie van jezelf voor je paard. Hoe fijn is dat!?

De 6 workshops zijn voor verdieping, inspiratie, eye-openers en waardevolle kennig. Je leert je inleven in je paard, hoe voelen oefeningen in jouw lichaam en ook wat voel je in je hart. Hoe je de relatie met je paard verdiept zodat communicatie en opleiden makkelijker gaat.

Je krijgt talloze slimme tips voor je training voor elk niveau en ik vertel je de belangrijkste kenmerken van gezond bewegen waar jij en je paard écht mee uit de voeten kunnen.

Na deze tentinar herken je emoties bij het paard en heb je de tools om met oplossingen te komen in je training die uitgaan van de beleving van jouw paard.
Met deze kennis ga je verschil maken voor jouw paard en de paarden en hun mensen om je heen!

Nieuwe datum: 27 – 30 september 2024

(21 – 24 juni niet meer mogelijk)

Deze pilot NU voor € 299,- p.p. (normaal € 349,-)
Heb je interesse? Meld je snel aan!

Wat is inbegrepen?

– 3 overnachtingen met like minded horsewomen in onze luxe safaritent (ivm privacy alleen dames)
– 6 workshops voor verdieping, inspiratie, eye-openers, en waardevolle kennis
– TYT tentinar werkboek
– Onbeperkt koffie, thee en frisdrank en 1x BBQ-avond
– Eindschoonmaak en toeristenbelasting

Het programma

Vrijdag

15.00 – 16.00 uur aankomst en voorstelrondje
19.30 – 21.00 uur workshop 1

Zaterdag

10.00 – 12.00 uur workshop 2
14.00 – 16.00 uur workshop 3
19.30 – 21.00 uur workshop 4

Zondag

10.00 – 12.00 uur workshop 5
14.00 – 16.00 uur workshop 6
18.00 – BBQ-avond

Maandag

10.00 uur vertrek

 

De volgorde van de workshops staan nog niet vast en er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het weer.

Ik verwacht je vrijdag om 15.00 uur. Als je met het openbaar vervoer komt, laat het me weten, dan kan ik je ophalen bij het busstation Den Oever of het treinstation Anna Paulowna.


Neem gerust je eigen eten mee; we hebben een koelkast en je kunt alles opwarmen op het fornuis of in de combi oven/magnetron. Koffie, thee en frisdrank zijn onbeperkt beschikbaar.
Mocht je tussendoor zin hebben in iets anders, dan kun je makkelijk even naar de winkel of iets lekkers halen bij de pizzeria, de Chinees of de snackbar. Makkelijk toch!?
Geef voor de BBQ-avond nog even door als je een dieet volgt, dan houden we daar rekening mee!

Een week voor het begin van de tentinar maak ik een WhatsApp-groep aan, zodat jullie alvast een beetje kennis kunnen maken met elkaar.


Je checkt uit op maandag voor 10.00 uur. Wil je zondagavond al naar huis? Geen probleem, zeg het even, dan passen we het programma, indien mogelijk, iets aan.


De tentinar is perfect voor een klein groepje: minimaal 2 en maximaal 6 personen. En dames, jullie hebben alle privacy, want deze is alleen voor jullie! En geen zorgen, je hoeft niet met een onbekende het tweepersoonsbed te delen.

De Workshops

1. Relatie.

Relatie is de basis voor een goede communicatie tussen jou en je paard. Je gaat leren wat de belangrijkste signalen zijn die je paard laat zien om met je te communiceren.
We gaan kijken naar wat je paard motiveert, wat voor hem belangrijk is en hoe zijn
hersenen werken.
Verder gaan we kijken naar jouw mindset en wat goed leiderschap inhoudt.

2. Bewegingsleer.

Je paard leren om gezond te bewegen helpt hem om met plezier aan de trainingen mee te werken en het voorkomt blessures. Hoe mooi is een paard dat in balans met gedoseerde energie en souplesse beweegt! Ik laat je zien op welke punten je jouw manier van rijden kunt aanpassen voor een optimale ontwikkeling van je paard.

3. Voelen.

Kruip in de huid van je paard, hoe voel jij voor hem? Hoe voelt balans, druk en gewicht. Hoe maak je verschil met je lichaamspositie en hoe train je door visualisatie. Door ‘droog’ te oefenen krijg je een optimaal inzicht en een gevoel dat je weer meeneemt naar je eigen paard.

4. Trainen.

We trainen ons paard zowel fysiek als mentaal en emotioneel. Deze aspecten gaan we eens onder de loep nemen zodat je een goed begrip krijgt van het gedrag van het paard en hoe een paard leert. Ik laat je zien hoe je op zoek kunt gaan naar de ontbrekende vaardigheid in je oefeningen en hoe je een trainingsplan maakt, passend bij jouw doel.

5. Demo grondwerk.

In deze interactieve workshop met mijn eigen paarden laat ik je zien hoe ik de communicatie en relatie met mijn paarden heb opgebouwd. En hoe je het grondwerk effectief kunt inzetten voor je rijden. Grondwerk zou vanzelfsprekend moeten zijn in elke opleiding van het paard.

6. Demo rijden.

In deze interactieve workshop met mijn eigen paarden leer ik je om de basis voorwaarden in het rijden eerst te vinden en laat ik je een aantal slimme oefeningen zien. Ik maak veel gebruik van obstakels in de rijbaan en ik laat je zien welke punten er altijd in mijn trainingen voorbij komen.

Je ontvangt een super handig werkboek over de inhoud van deze workshops met ruimte voor je eigen aantekeningen.

Wil jij graag je denken vernieuwen tijdens deze TYT tentinar?

(Let op, link gaat naar een andere website)

Voor meer informatie over mijn benadering van paarden (trainen) en over mijn instructie of paardenmassage kijk om mijn website!